Thursday, May 31, 2018

Boek Je wordt weer gelukkig! Eveline Jurry pdf


Download PDF Online lezen



Positief & daadkrachtig door je scheiding in drie stappen. Maak een beslissing! Zo snel mogelijk weer gelukkig na je scheiding? Kom dan vandaag nog in actie! Met deze praktische mee-neem editie (de wikkel kan er af, voor een anoniem boek op zak) van het succesvolle 'Je wordt weer gelukkig' kun je meteen aan de slag. Het heldere hands-on Stappenplan Positief Scheiden brengt meteen orde in je chaos en gaat negatieve emoties en dito gedrag te lijf. Juist nú is positieve daadkracht een must!

Of je ex nu tegenwerkt of meewerkt. Dat doet er niet toe. Je gaat je focussen op al die dingen en.

Getuigen van de tijd download PDF Jakob Lothe


Download PDF Online lezen



Indringend beeld van het leven in de concentratiekampen - en daarna

Meisjes en jonge vrouwen, omgeven door bewakers, honden en schrikdraad in Auschwitz, Theresienstadt, Bergen-Belsen en andere kampen. Tien Joodse vrouwen die in de periode 1921-1935 in Europa werden geboren. De jongste was vijf toen zij naar het getto van Warschau moest verhuizen en acht toen ze in het kamp terechtkwam.

Geholpen door een onverwoestbare levensdrang wisten de vrouwen te overleven en vonden na de oorlog de kracht om een nieuw bestaan op te bouwen. Hun getuigenissen zijn waardevol en noodzakelijk. Alle vrouwen zijn er zich duidelijk van bewust hoeveel geluk ze.

Boek WOORDENBOEK PSYCHOLOGIE (GOEDK.ED.) Reber pdf


Download PDF Online lezen



WOORDENBOEK PSYCHOLOGIE (GOEDK.ED.) is een boek van Reber

Overwin je faalangst download PDF T. van Essen


Download PDF Online lezen



Praktische gids om faalangst een halt toe te roepen;;;Klamme handen tijdens het geven van een speech, hartkloppingen bij het afleggen van een examen, stress om naar het werk te vertrekken uit vrees een opdracht niet aan te kunnen... Faalangst blokkeert jong én oud.;;;De auteurs vertrekken in dit boek vanuit hun jarenlange praktijkervaring met het geven van faalangstcursussen aan de Rijksuniversiteit Groningen, gebaseerd op de R.E.T.-methode (rationeel-emotieve therapie).;;;Hun praktische stappenplan met vele.

Wednesday, May 30, 2018

Begraven Dromen boek Deborah Crombie pdf


Download PDF Online lezen



Dr. Victoria McClellan schrijft een biografie over het turbulente leven van de dichteres Lydia Brooke, vijf jaar na haar tragische zelfmoord. Naarmate Vic meer in de ban raakt van Lydia's poëzie en leven, groeien haar twijfels over de toedracht van Lydia's dood. Was het werkelijk zelfmoord? Vic besluit haar ex-man Duncan Kincaid, hoofdinspecteur bij Scotland Yard, om hulp te vragen. Kincaids adjudant en geliefde Gemma James ziet het hernieuwde contact tussen de ex-echtgenoten met gemengde gevoelens aan. Maar als Vic in groot gevaar blijkt te zijn, kan Gemma niet langer aan de zijlijn blijven staan.

De Sok Weer Aan boek .pdf Astrid Lampe


Download PDF Online lezen



Vaak wordt beweerd dat er in de Nederlandse poëzie twee mogelijkheden zijn: het anekdotische, huis,-tuin-en-keuken-achtige, min of meer humoristische genre, en het talige, abstracte, min of meer hermetische. Als dat waar is, dan is er toch minstens één uitzondering: Astrid Lampe.

Fantastic Beasts and Where to Find Them: Wonderlijke wezens - kleurboek boek .epub


Download PDF Online lezen



Loop door de straten van het New York van 1926 of reis mee in Newt Scamanders koffer en kleur je eigen magische avontuur! In dit prachtige kleurboek, officieel goedgekeurd door Warner Bros. Consumer Products, vind je schitterende zwart-witillustraties van een bonte verzameling magische wezens. Gebruik je fantasie en creativiteit, kleur ze in en wek ze allemaal tot leven. Van de Delfstoffer tot de Zwiepkwaad, ze wachten op jou als jij je een weg kleurt door de tovenaarswereld.

Tuesday, May 29, 2018

Een weeshoeve als erfenis pdf download (Clemens Wisse)


Download PDF Online lezen



Alie woont met haar man, de ex-priesterstudent Cor Saarberg, haar zoontje Jan en haar moeder op de riante Weeshoeve. Jan is voorbestemd later op de Weeshoeve te gaan boeren, maar zelf heeft hij andere plannen. Hij wil reder worden, net als de zoon van weduwe Scheltenaar, waar hij wel eens logeert. Wat Jan niet weet is dat reder Thomas Scheltenaar zijn vader is. Maar hoe ouder hij wordt, hoe groter de gelijkenis tussen de twee. Als Jan van Cor de waarheid hoort is hij echter woedend. Beslist weigert hij ieder contact met de familie Scheltenaar. Maar daar laat Thomas Scheltenaar het niet bij zitten.

Clemens.

Download Vraagbaak Volkswagen Polo - Olving pdf


Download PDF Online lezen



Handleiding voor onderhoud en reparatie van alle typen met 1,043 of 1,272 liter-benzinemotor of 1,272 liter-dieselmotor met handgeschakelde vier- of vijfversnellingsbak. de Polo met G-lader wordt niet beschreven.

Monday, May 28, 2018

De tolbrug ebook - Aidan Chambers .pdf


Download PDF Online lezen



Om aan de druk van zijn omgeving ouders, leraren, vrienden die al bezig zijn zijn toekomst te regelen te ontkomen, neem Jany een baantje als tolheffer op een afgelegen brug.
Zijn bewust gekozen eenzaamheid wordt prettig verstoord door Tess, de dochter van zijn huisbaas. Tussen de twee ontstaat al vlug een bijzondere band. Minder harmonieus is de verhouding tot Adam. Die wilde chaoot breekt letterlijk in Jany s afzondering in, vestigt zich in zijn leven en stelt hem voor heel wat raadsels.
Jany en Adam staan naast en tegenover elkaar. De een is op zoek naar zijn identiteit, de ander is ervoor op de vlucht. De.

Choco, noga & fudge boek .pdf Sara Aasum Hultberg


Download PDF Online lezen



In dit boek onthult Sara Aasum Hultberg alle geheimen van de patissier, zodat je thuis de perfecte zelfgemaakte noga, karamel, fudge, toffee en chocoladebrokken kunt serveren. Maak je eigen toffee en karamel in plaats van snoep uit de winkel. Neem als verjaardagscadeautje heerlijke Franse noga mee en presenteer chocoladetruffels met gekaramelliseerde noten bij de koffie. Maak je ijs helemaal af met witte chocoladebrokken met rood fruit & citroen en zelfgemaakte karamelsaus. Of maak klassieke toffee in een modern jasje. Dit boek bevat recepten voor zowel klassieke als moderne traktaties die gemaakt zijn van boter, suiker, slagroom, chocolade, noten en vruchten - allemaal puur natuur!

Sunday, May 27, 2018

Download Pudding Tarzan (pdf) Ole Lund Kirkegaard


Download PDF Online lezen



Iwan Olsen is een miezerig jongetje, het mikpunt van pesterijen, de domste van de Was en de slechtste met gymnastiek Iedereen vindt hem een domme slappe hap en noemt hem Pudding Twan. Maar.. op een dag spuugt hij verder, leest hij heter, fietst hij harder en voetbalt hij slimmer dan alle andere jongens. Die dag lijkt hij de echte Twan wel.

Dialoog met extremisten boek Juan Goytisolo epub


Download PDF Online lezen



Dialoog met extremisten

Saturday, May 26, 2018

Friedrich Nietzsche ebook - Curt Paul Janz .pdf


Download PDF Online lezen



Friedrich Nietzsche : Complete biografie direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Friedrich Nietzsche (paperback). Auteur: Curt Paul Janz Yolande Michon; Taal: Nederlands; Afmetingen: 61x242x167 mm; Gewicht: 1,27 kg Bij geen andere filosoof zijn leven en werk zo onlosmakelijk met elkaar verbonden als bij Friedrich Nietzsche. De auteur Curt Paul Janz is bij Tragische lot van Friedrich Nietzsche was dat hij God verloren had Kaftan schrijft –zo lezen we in de omvangrijke biografie van Curt Paul Janz– dat hij 1 april 1992 N.a.v.: Curt Paul Janz, Friedrich Nietzsche. Complete Biografie. Band 1 jeugd/ De tien jaar in Bazel (1869-1879). Band 2 De tien jaar als Hele boekdelen zijn gevuld met zijn brieven, de antwoordbrieven van in 1978 afgesloten door de Zwitserse musicoloog Curt Paul Janz, die Inhoud. Taal: Nederlandstalig; Bindwijze: Paperback; Verschijningsdatum: oktober 1999; Druk: Druk 1; Aantal pagina's: 503 pagina's; ISBN13: 9789043900355 Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Janz, Curt Paul - Friedrich Nietzsche Complete biografie in twee delen in kartonnen cassette. Friedrich Nietzsche: Complete Biografie. door Curt Paul Janz. Deel 1: Jeugd/De jaren in Basel (1869-1879), deel 2: Periode van de vrije Het onovertroffen standaardwerk van Janz over het leven van de Duitse filosoof Friedrich Nietzsche (1844-1900) is sinds 1990 in het Nederlands verkrijgbaar.

Wednesday, May 23, 2018

De fluisteraar boek - Karin Fossum .epub


Download PDF Online lezen



Ragna Riegel werkt bij een goedkoop warenhuis en woont alleen in haar ouderlijk huis. Haar ouders zijn dood en haar zoon is verhuisd naar Berlijn. Los van de verplichte kerst- en verjaardagskaart hebben ze geen contact.
Ragna leeft een teruggetrokken bestaan, dat gekenmerkt wordt door eentonigheid, eenzaamheid en angst. Ze houdt van routine en er is orde in haar
leven. Totdat Ragna op een dag in haar brievenbus een anonieme dreigbrief aantreft. Ze raakt in de greep van een wurgende angst, die steeds groter wordt en haar nog dieper in een isolement drijft. In de verhoorkamer op.

Tuesday, May 22, 2018

Praktische huisartsgeneeskunde - Psychiatrie download PDF M W de Vries


Download PDF Online lezen



Huisartsen besteden een groot deel van hun tijd aan patiënten met psychische problemen. De aandoeningen zijn vaak divers en de emotionele impact is groot. Psychiatrie wil huisartsen ondersteunen bij het bieden van de best mogelijke zorg aan patiënten met psychische klachten.

Voor een goede psychosociale zorg aan de patiënt is een optimale relatie tussen de zorgverleners noodzakelijk. Daarom zijn de hoofdstukken zo veel mogelijk door psychiaters en huisartsen met verschillende achtergronden geschreven. De auteurs hebben de nieuwste inzichten over de complexe psychische problematiek in onderling overleg samengebracht in dit.

Klikt 't of klikt 't niet boek Henk van 't Klooster epub


Download PDF Online lezen



Wat gebeurt er als je iemand ontmoet? Is er respect en vertrouwen, of zelfs meer? Klikt het? Als we door de ogen van een scheikundige naar (liefdes)relaties kijken, blijkt het hart minder belangrijk, en bepaalt het verstand ook niet alles veel wordt bepaald door hormonen, neurotransmitters en andere chemische verbindingen. In korte, trefzekere stukjes over onder meer verlangen, het knuffelhormoon, muziek en emoties legt de auteur uit hoe dat werkt. Dr. Henk van 't Klooster is chemicus, studeerde daarnaast psychologie en houdt zich nu bezig met sociale chemie. Hij is coach en adviseur van leidinggevenden. www.vithaka.nl

Wednesday, May 16, 2018

Leeuwenroof ebook - Paul van Loon .pdf


Download PDF Online lezen



Daniel en Suzina hebben een geheime boomhut: de Leeuwenkuil. Hij ligt midden in de Zoo. Van daaruit houden ze alles in de gaten. 'Ssst,' sist iemand. Daniel schrikt. Vlug verstopt hij zich achter een boom. Uit het duister komt een grote gedaante tevoorschijn. Op zijn rug draagt hij een zak. En die zak beweegt...

Dierenpark Durvers' Zoo is vol nieuw leven. Er zijn babyaapjes, giertjes en zelfs jonge gnoetjes. Tot Daniels grote schrik verdwijnt op een nacht Tomba, het leeuwtje.

Monday, May 14, 2018

Download De weduwe Couderc (pdf) Georges Simenon


Download PDF Online lezen



De vreemdeling die zonder bagage op een stille plek instapte, trok de aandacht van alle vrouwen in de bus. Ook van de weduwe Couderc, die hem bijna uitdagend aankeek. Het verbaasde haar dan ook niet dat hij even na uitstapte en haar inhaalde. Geen man kon haar bang maken en een extra kracht op de boerderij was haar welkom. Nog voor hij haar aansprak, had ze al besloten hem in huis op te nemen.

Sunday, May 13, 2018

Boek Waaier 101 Sausjes, dressings en dips A. Sheasby pdf


Download PDF Online lezen



Alle sausjes, dressings en dips die u altijd had willen maken!
- 101 klassieke en moderne sausjes, dips en dressings op een handige waaier van afneembare kaarten.
- Proef de traditionele klassiekers en ontdek tongstrelende nieuwe ideeën voor pasta, vis, vlees, salades en desserts gemaakt van verse en goed verkrijgbare ingrediënten.
- Snelle, eenvoudige recepten voorzien van bereidingstips en serveersuggesties.

Saturday, May 12, 2018

De buikspreker van God boek Martin van Amerongen epub


Download PDF Online lezen



Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Amerongen, Martin van - De buikspreker van God [over Richard Wagner] Friedrich Nietzsche noemde hem 'de buikspreker van God'. Richard Wagner, een van de meest omstreden figuren uit de cultuurgeschiedenis: revolutionair en Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Martin van Amerongen - De buikspreker van God. Richard Wagner. Wagner was zonder twijfel de meest controversiële com po nist uit de muziekgeschiedenis. Door de enen verafgood, door anderen uitgespuwd. Niet zozeer zijn. De buikspreker van God. Richard Wagner | ISBN 9789029500944 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) Geen boek over de componist Richard Wagner, maar meer om Wagner heen, over de uitstraling, tot in onze tijd van deze exuberante kolos met speciale nadruk Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Martin van Amerongen - De buikspreker van God. Richard Wagner. 28 april 2008 ''De Buikspreker van God'' noemde Nietzsche de meest omstreden figuur uit de cultuurgeschiedenis: Richard Wagner. Meer dan een eeuw na Geen boek over de componist Richard Wagner, maar meer om Wagner heen, over de uitstraling, tot in onze tijd van deze exuberante kolos met speciale nadruk Goed Dit exemplaar van dit boek (hardback) is in zeer goede conditie: het bevat op de afneembare kaft slechts lichte sporen van gebruik, verder is het in

Friday, May 11, 2018

Boek Ontsnapt uit de Dode Hoek Loon, Paul van Loon pdf


Download PDF Online lezen



Horror - Een boek dat middels een onderhoudend 'griezelbusverhaal' duidelijk maakt, hoe belangrijk het is dat je als fietser niet in de dode hoek verzeilt raakt!

boek Noorse goden Neil Gaiman epub


Download PDF Online lezen



Van de auteur van de cult-serie American Gods
'Door oude Noorse mythologie te combineren met de stijl van de 21e eeuw, weet Gaiman een geheel genre nieuw leven in te blazen voor de moderne lezer.' - Newsweek
Gaiman verwerkt de losse Noorse mythen tot een doorlopend verhaal dat begint met het ontstaan van de legendarische negen werelden en duikt dan in de levens van goden, dwergen en reuzen. Zo moet Thor zich.

En Opeens Is Alles Anders ebook - Yvonne van Emmerik .pdf


Download PDF Online lezen



Marieke is tien jaar. Ze schrijft brieven aan haar moeder, die plotseling overleden is. Zo leert ze omgaan met haar verdriet. Gelukkig zijn er mensen die haar steunen. Vooral met hulp van de oppas Flossie durft Marieke weer plezier te hebben.

Download Bereboekjes - Hier waakt de goudvis / Piratenfeest pdf Mieke van Hooft


Download PDF Online lezen



* Twee titels in een band voor slechts 9,95 (¿omkeerboek¿)
* Aantrekkelijk eerste leesboek (voor thuis)
* Goede combinatie: laag in technisch leesniveau, maar ¿hoog¿ in leesbeleving (een goed plot met veel humor)
* Beide titels getipt door Kinderjury
* Rijk geïllustreerd door Annet Schaap

Maikel is woensdag jarig. Dan geeft hij een echt piratenfeest. Dus geen saaie spelletjes als koekhappen en blindemannetje. Nee, echte piraten stapelen scheepsbeschuiten, happen haring en meppen muizen. Bij zo¿n feest hoort natuurlijk ook een schatkaart. En¿ een schat. Maar waar die gebleven is? Thema Kinderboekenweek 2009

Lot heeft een belangrijke vraag. Een vraag die ze iedere zaterdag.

Thursday, May 10, 2018

Uw Cholesterol De Baas boek .epub Diverse auteurs


Download PDF Online lezen



Eindelijk is er nu een eenvoudig, maar effectief stappenplan dat u kan helpen uw cholesterolgehalte blijvend te verlagen - en daarmee uw hart en bloedvaten tegen ziekten te beschermen. Dit boek vertelt u welke risicofactoren voor hartziekten u zelf kunt beïnvloeden, welke voedingsmiddelen gezond of slecht zijn voor de aderen en waarom door slechts 30 minuten dagelijks bewegen (huishoudelijke taken tellen mee) uw cholesterolgehalte zal dalen. Verder vindt u in UW CHOLESTEROL DE BAAS eenvoudige ontspanningsoefeningen die hart en bloedvaten sterker kunnen maken,.

Wednesday, May 9, 2018

ZACHT EN EERVOL .pdf download Leo van Bergen


Download PDF Online lezen



Tijdens de Eerste Wereldoorlog (1914-1918) stonden aan beide zijden van het front industriële grootmachten. In deze bloedige loopgravenoorlog werden voor het eerst op grote schaal machinegeweren, tanks, gas, vliegtuigen en vlammenwerpers ingezet. Het was de eerste oorlog waarin door het gebruik van de telefoon de hoge officieren niet meer zelf aan het front aanwezig hoefden te zijn. De vroeger haast spreekwoordelijke band tussen soldaat en officier viel hierdoor weg. Het individu ging in de moderne, geïndustrialiseerde oorlogvoering volledig ten onder. Daardoor vroeg die oorlog, ondanks alle machinale hulpmiddelen, vooral geestelijk nog veel meer van een soldaat, dan voorgaande.

Boek Logos Charles Hupperts pdf


Download PDF Online lezen



Doelgroep
Logos is bedoeld voor de leerlingen in de bovenbouw van het VWO.

Opzet
Logos bevat een basiswoordenlijst die voor het grootste deel uit Attische (ca. 1.100) woorden bestaat, een lijst van ca. 250 woorden voor de lectuur van Homeros (alle woorden die meer dan 50 keer voorkomen) en een lijst van ca. 200 woorden voor de lectuur van Herodotos (alle woorden die meer dan 25 keer voorkomen).

Inhoud
-.

Tuesday, May 8, 2018

Jachttekeningen van Rien Poortvliet boek .pdf Rien Poortvliet


Download PDF Online lezen



Rien Poortvliet heeft in Jachttekeningen de liefde van de jager voor het wild op schitterende wijze gestalte gegeven.
Met veel afbeeldingen van levende dieren in hun natuurlijke omgeving.

Wandelen in Bologna boek .pdf


Download PDF Online lezen



Bologna heeft drie bijnamen: la Rossa, la Grassa en la Dotta. La Rossa, de rode, dankt de stad aan de rode gebouwen en daken. La Grassa, de dikke, verwijst naar de rijke keuken; je eet er de lekkerste pasta's van Italië. En de derde bijnaam is la Dotta, de geleerde. In Bologna werd in de 11de eeuw de eerste universiteit van Europa gesticht. En nog steeds is Bologna een bruisende studentenstad. Vier wandelingen met routekaarten en tips voor onderweg: De geheimen van het historisch centrum - Een reis door de geschiedenis van de universiteit - De gouden tijden van het water - De heuvels van Bologna.

Monday, May 7, 2018

Meester Eckhart Versus Advaita pdf download (C.B. Zuijderhoudt)


Download PDF Online lezen



Advaita is, net als zen, een directe bevrijdingsweg door middel van zelfrealisatie. Ooit was een dergelijke mysterieschool ook binnen het christendom aanwezig, met name in de laatmiddeleeuwse mystiek, die in haar methode van aanpak het best gerepresenteerd wordt door de bekende mysticus Meester Eckhart (ca. 1260 -1328).
In dit boek is de benadering van de advaita naast die van Meester Eckhart geplaatst. Zevenhonderd jaar tijdsverschil wordt hierdoor moeiteloos overbrugd en de tijdloze essentie kristalliseert zich glashelder uit.
Waar het in beide benaderingen om gaat, en wat eigenlijk niet voor.

Sunday, May 6, 2018

Kramers Direct Mail boek - F. Jansen .pdf


Download PDF Online lezen



Een goede direct-mailbrief schrijven vereist speciale vaardigheden. De afzender wil immers iets van de lezer (bijvoorbeeld dat hij producten bestelt of een antwoordkaart instuurt), en het is de kunst om de lezer zover te krijgen dat hij dat ook inderdaad doet. In Kramers Direct mail worden in ruim honderd vragen en antwoorden alle aspecten van direct mail uitgebreid toegelicht. Aan de orde omen onderwerpen als het bepalen van de doelgroep, adressenbestanden bijhouden, inhoud en lengte van de brief en gebruik van antwoordkaarten, maar de meeste aandacht gaat uit naar het taalgebruik en de stijl van de direct mailbrief.

Saturday, May 5, 2018

De brugklas door boek - Caja Cazemier .epub


Download PDF Online lezen



Na de zenuwen van de Cito-toets en een zomervakantie vol dromen en twijfels is het zover. Jesse, Vera en Isa gaan naar hun nieuwe school. Al snel worden er groepjes gevormd. Het is lastig om te weten wat je nog wel doet en wat absoluut niet meer kan. En al die nieuwe vakken... Jesse vindt Frans maar stom. Alle accentjes laat hij weg, want wat heeft het nou voor zin om die te leren? Een vette onvoldoende is het gevolg.
In de klas van Isa besluiten de meiden als surprise met sinterklaas allemaal een héél apart cadeautje voor de jongens te kopen. Vera maakt het winnende ontwerp voor een affiche voor de anti-rook campagne. En wordt dan betrapt met een sigaret...

Modern wonen in eigen stijl ebook - Elizabeth Wilhide .pdf


Download PDF Online lezen



Een inspiratiebron voor het creëren van een minimalistisch, hedendaags interieur

Friday, May 4, 2018

Sjons en slaven pdf download (C. Goslinga)


Download PDF Online lezen



Prof. dr. Cornelis Goslinga (1910-2000), historicus en kunsthistoricus, werd geboren in Schiedam. Hij woonde jarenlang op Curaçao, waar hij leraar geschiedenis was. Van 1961 to 1975 doceerde hij Caraïbische geschiedenis aan diverse universiteiten in de Verenigde Staten. Naast talrijke wetenschappelijke publicaties schreef Goslinga verschillende verhalen- en gedichtenbundels, waaronder De Bullepees (1971), Tápame (1975), De Trinitaria (1981) en Sterren en strepen (1984).
Voor Goslinga was vaak een historisch feit, een gerechtelijk.

Miguel de Unamuno boek - Robert Lemm .epub


Download PDF Online lezen



Miguel de Unamuno (1864-1936) is niet alleen Spanjes geniaalste
schrijver sinds Cervantes, hij is ook de waarachtigste exegeet van Don
Quijote en daarbij diens eigentijdse personificatie. Zijn oeuvre omvat
uiteenlopende genres. Zijn magnum opus, Del sentimiento trágico de la
vida en los hombres y en los pueblos (Over het tragisch levensgevoel in
de mensen en in de volken) uit 1913, verscheen in alle talen, behalve
in het.

Calciet .pdf download André Molenaar


Download PDF Online lezen



Dat edelsteentherapie veel meer is dan slechts het dragen van een steentje bewijst dit standaardwerk over de therapeutische bruikbaarheid van het mineraal calciet.
Alle inzetbare calciet soorten worden uitgebreid beschreven, compleet met behandelbare ziektebeelden en disbalansen. Voorgestelde calciet leggingen zijn te vinden samen met algemene raadgevingen zoals de in te nemen hoeveelheid calciet essentie.
Maar ook onderwerpen zoals de.